BRUGERNAVN
 
  PASSWORD
               Glemt password?    Klik her for at oprette en profil

Ungdomsholdturnering afvikles som stævnerunder, dvs. at 3 –6 hold mødes og spiller flere holdkampe samme dag, hos en af de deltagende klubber.  
 
Det er vigtigt, at forældre bakker op om holdturneringen. På den måde udviklerne spillerne sig i forhold til modstanderne og det giver altså mere, at spille stævner og turneringer end ved almindelig træning med kammeraterne.
 
DGI og BadmintonDanmark har i denne sæson slået sig sammen om holdturneringen.
 
Hvis man som hold vinder holdturneringen i sin egen række, er det muligt at komme til LM (Landsmesterskaberne) for hold, som typisk bliver afholdt i Jylland i marts/april måned. Dette er lykkedes et par gange for vores hold i klubben.
 
 
Holdlederens rollen
En holdleder er en person (typisk en forældre) der er ansvarlig for et specifikt hold, f.eks. U11 C.
Opgaver som holdleder har er:
  • Sørge for at der er spillere der kan spille den pågældende spilledag og ellers benyttes reservespillere.
  • Sammensætte holdet i samarbejde med træneren, dvs. hvilke spillere er stærkes og skal derfor spille 1. single, 1. double osv. (Man skal altid stille med stærkeste spiller først).
  • Sørge for kørsel, dvs. finde en eller flere forældre der kan køre spillerne hen til den pågældende hal, med mindre det er en hjemmekamp.
  • Give spillerne besked vedr. mødested og tidspunkt.

Spillerens rolle
Spiller man på hold, skal man give holdlederen besked om man kan spille i de pågældende spillerunder. Det er vigtigt, at man møder til den aftalte tid på det aftalte sted. Ved afbud kontaktes holdlederen hurtigst muligt.