BRUGERNAVN
 
  PASSWORD
               Glemt password?    Klik her for at oprette en profil

Gode råd til alle forældre
Det er vigtig for os som badmintonklub, at have et rigtig godt samarbejde med ungdomsspillernes forældre. Derfor har vi stor tillid til jer som forældre, at I sætter jer ind i hvordan klubben fungerer. Vores trænere og hjælpetrænere yder et stort stykke arbejde, for at spillerne kan få en sjov, spændende og ikke mindst udfordrende træning.
Derudover laver klubbens ungdomsafdeling i samarbejde med klubbens trænere, hjælpetrænere og frivillige, en masser arrangementer for alle ungdomsspillerne, bl.a Badminton Le Mans, Juleafslutning og Badminton/Bio arrangementet.
 
Når vi indbyder til ovenstående arrangementer, er det meget vigtigt, at spillerne bliver tilmeldt inden tilmeldingsfristens udløb. Vi er rigtig glade for, at spillerne vil deltage, men det gør vores arbejde meget lettere ift. planlægning af arrangementets indhold og evt. bespisning, hvis vi ved hvem der deltager på forhånd.
 
For at kunne tilbyde spillerne forskellige arrangementer i klubben, er det nødvendigt med frivillige hænder. Derfor kan du som forældre være med til at give en hjælpende hånd i den forbindelse. Uden hjælp fra forældre, kan vi ikke gennemføre arrangementerne, så skriv gerne til ung.hbc81@hotmail.com hvis du gerne vil yde indsats for klubbens unge spillere.
 
Her følger nogle gode råd:
  • Indbydelser til stævner og andre arrangementer vil ligge på vores hjemmeside og al tilmelding vil foregå via denne hjemmeside eller via http://www.badmintonpeople.dk/. Kig derfor jævnligt på vores hjemmeside.
  • Information om f.eks. ændringer eller aflysninger, vil komme via sms eller mail fra vores hjemmeside. Derfor er det meget vigtigt, at I har oprettet en profil på vores hjemmeside - ellers modtager I ikke disse informationer. Ligeledes er det også vigtigt, at spillerne opretter en profil, så vi har informationer på spillerne i tilfælde af, at vi skal kontakte dem/jer.