BRUGERNAVN
 
  PASSWORD
               Glemt password?    Klik her for at oprette en profil

 1. Jeg kunne godt tænke mig at starte til badminton - hvad gør jeg?
Du kan få mere information ved at kigge under de enkelte træninger i menuen i venstre side på forsiden. Du er meget velkommen til at kontakte formanden for den enkelte målgruppe hvis du skulle have spørgsmål - du kan finde en oversigt over bestyrelsen HER
 
Hvis du ikke ved om badminton er noget for dig, så er du velkommen til at prøve 3 gange inden du melder dig ind i klubben.
Giv træneren besked herom når du møder op første gang.


2. Hvad skal man medbringe til træningen?
Som spiller er det vigtigt at man har det korrekte udstyr, dvs. sportssko så man ikke får skader, træningstøj så man kan lave øvelser osv.
Her er en liste til de ting man skal medbringe:
  • Indendørs sportssko
  • Korte bukser/nederdel
  • Ketcher der passer i størrelsen - er man i tvivl så spørg Træneren.
  • Træningsdragt - det kan være fornuftigt at medbringe et træningssæt som man har på under opvarmningen. Dette er med til at holde på varmen og dermed opvarme musklerne.
  • Drikkedunk/flaske.
Hvis en spiller kontinuerligt ikke medbringer indendørs sportssko og tøj, kan Træneren til en hver tid bede spillerne om ikke at deltage i træningen, men skal sidde og kigge på, indtil træningen er afsluttet.

 3. Jeg kunne godt tænke mig at spille med på hold - hvad gør jeg?
 Det er desværre ikke muligt i øjeblikket at spille på et hold, da vi er for få spillere til sådan et hold. Hvis du er interesseret i at spille på et fælles hold, kontakt formand Rikke Stecher Plovdahl.
 
4. Jeg kunne godt tænke mig at spille stævner og turneringer - hvad gør jeg?