BRUGERNAVN
 
  PASSWORD
               Glemt password?    Klik her for at oprette en profilForretningsbetingelser for Hvalsø Badminton Club´s website www.hvalso.klub-modul.dk.

 

Generelle oplysninger om klubben:

Klubbens juridiske navn: Hvalsø Badminton Club

Selskabsform: Forening

CVR-nummer: 65 43 42 10

Adresse:

Hvalsø Badminton Club

Rikke Stecher Plovdahl
Birkevej 1
4330 Hvalsø

Officiel e-mail adresse: post.hbc81@hotmail.com

Officiel web-adresse: www.hbc81.dk

 

PRISER

Alle priserne på   http://www.hbc81.dk/. er ikke tillagt moms, da vi er en forening.

 

Når du via dit dankort køber et af følgende produkter:

   - Tilmelding til hold(eller flere hold)
   - Venteliste
   - Passivt medlem
 

Sker det som en forud betaling for den periode der er angivet ved købet.

www.hbc81.dk kan opkræve et gebyr på 1,45 kr. pr. transaktion + 0,10 % ved køb over 100.- og 0,70 kr.  pr. transaktion for 50.- og under.

 

Der tilbydes ikke refundering af penge for dine køb. Via dit login kan du til enhver tid se dine køb.

BETALING

På www.hvalso.klub-modul.dk. kan du betale med følgende betalingsmidler:

Dankort

Visa/Dankort

eDankort

Betaling sker forud.

Vi bruger quickpay.dk som betalingsgateway til dankort læs mere på deres side om sikkerheden ved online betaling.

 

FORTRYDELSESRET

Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes ikke penge efter tilmelding til et hold eller venteliste.

PERSONOPLYSNINGER

Når brugeren klikker rundt på hjemmesiden, indsamles statistiske data. Disse data er helt anonyme, hvilket betyder, at de ikke indeholder oplysninger, der kan identificere brugeren, selv om denne måtte være logget ind. Følsomme data, der sendes via nettet, er sikret ved brug af SSL kryptering ("Secure Socket Layer"). De servere, der opbevarer data om vores brugere, er placeret sikkert bag en firewall. Oplysninger opbevares ikke krypteret på serveren. De oplysninger, du giver, behandles i fuld fortrolighed og bliver udelukkende brugt i forbindelse med fakturering af indkøb hos Hvalsø Badminton Club samt udsendelse af nyhedsbreve, som brugeren har tilmeldt sig.

Som registreret bruger hos Hvalsø Badminton Club har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven

Personoplysningerne opbevares i 5 år efter sidste transaktion med kunden. Ingen registrerede personoplysninger videregives til tredjemand i nogen form på noget tidspunkt, medmindre det sker efter krav i lovgivning eller i øvrigt kræves af offentlige myndigheder.

Kunder, der ønsker at tilmelde sig hold hos Hvalsø Badminton Club, tildeles et brugernavn og en adgangskode. Det er kundens ansvar at opbevare disse informationer betryggende.

NYHEDSBREVE

Nyhedsbreve sendes enten via e-mail til den e-mail adresse, kunden har oplyst. Kunden kan til enhver tid framelde sig nyhedsbreve igen ved at slette sin profil.

ÆNDRING AF PRISER OG HANDELSBETINGELSER

De til enhver tid gældende priser og handelsbetingelser fremgår af hjemmesiden. 

FORBEHOLD

Hvalsø Badminton Club tager forbehold for tryk- og prisfejl.

Hvalsø Badminton Club er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for klubben kontrol. 

ANSVARSFRASKRIVELSE

Hvalsø Badminton Club og dets indholdsleverandører kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for anvendelsen af http://www.hbc81.dk/., herunder garanterer man ikke og indestår i intet tilfælde for,

- at et hold ikke opfylder brugerens forventninger og behov.

- at http://www.aalestrup-if.dk/ og de herpå tilgængeliggjorte annoncer af enhver art er fejlfrie, tilgængelige, rigtige, nøjagtige, pålidelige, opdaterede, sikre, leveres rettidigt eller kan anvendes til det angivne formål.

Hvalsø Badminton Club og dets indholdsleverandører er således ikke erstatningsansvarlig for direkte tab, følgeskader, herunder driftstab, mistet avance og indirekte tab, som kunden, kundens aftagere/klienter/kunder eller tredjemand lider på grund af fejl ved en annoncetekst eller billede Brugere, som ikke kan acceptere det anførte, bedes ophøre med enhver anvendelse af Hvalsø Badminton Club ydelser samt forlade hjemmesiden. Ethvert link til tredjemands hjemmeside er uden ansvar for Hvalsø Badminton Club. Hvalsø Badminton Club påtager sig intet ansvar for eventuelle skader hos brugeren som følge af brug af Hvalsø Badminton Club ydelser på www.hbc81.dk.

KLAGER OG REKLAMATIONER

Hvis du ønsker at reklamere, kan du henvende dig til:

Hvalsø Badminton Club

Rikke Stecher Plovdahl
Birkevej1
4330 Hvalsø
 
VEDTÆGTER
HBC81's vedtægter kan findes herVedtægter
Sidst opdateret 30. maj 2017.