BRUGERNAVN
 
  PASSWORD
               Glemt password?    Klik her for at oprette en profil


Banekontingent (BAN)

Banekontingent

I Hvalsø Badminton Club er det muligt at spille badminton sammen med en eller flere faste makkere på et bestemt tidspunkt hver uge. Dette hedder banekontingent.

For at tilmelde dig skal du vælge ''''Banekontingent'''' i menuen øverst på forsiden. Her er det muligt, at se hvilke tider er der ledige baner.
Vi gør opmærksom på, at booker man en bane om søndagen, vil der pågå en del aflysninger på grund af andre arrangementer i hallen og derfor er kontingentet også lavere end ved tider der ligger i hverdagen*.
Det er vigtigt, at alle spillere på banen bliver registreret som medlemmer af klubben. Det er den eneste måde vi kan sende beskeder ud til alle, det kan f.eks. være aflysninger eller ændringer og det skal også være med til at angive klubbens medlems antal ift. opgørelser og andre indberetninger som klubben skal foretage.
 
I sæson 2018/2019 koster det pr. bane:

Mandag til fredag: 2.600 kr.

Søndag: 1.300 kr.*

Se hele beskrivelsen
Tilmeld 13 ledige

Familiebadminton (FAM)
FAMILIEBADMINTON
Familiebadminton har kørt i en del år med stor succes.
Målet med dette tiltag er, at give klubbens mange familier mulighed for at dyrke badminton sammen - børn og voksne imellem hinanden. For at kunne spille familiebadminton skal der være minimum 1 ungdomsspiller på banen og vedkommende skal være medlem af klubben i forvejen.

Man booker en bane i 1 time og der spilles søndag formiddag i tidsrummet kl. 10.00-12.00 - se banekontingent for tilmelding. Der vil være 3 baner i tidsrummet kl. 10.00-11.00 og 2 baner i tidsrummet kl. 11.00-12.00.
I sæson 2016/2017 koster det 800 kr. at spille familiebadminton. Vi gør opmærksom på, at booker man en bane om søndagen, vil der pågå en del aflysninger på grund af andre arrangementer i hallen.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld 4 ledige